Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές Αιμιλία Γιαννοπούλου

Το εργαστήριο μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1978 από τον Δημήτρη και την Αιμιλία Γιαννοπούλου. Η αγάπη των ιδρυτών για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, τους οδήγησε έπειτα από επισταμένη έρευνα στην κατασκευή παραδοσιακών φορεσιών πιστών αντιγράφων των αυθεντικών.

Το 1992 μεταφέρεται στον Πύργο Ηλείας, τόπος καταγωγής των ιδρυτών όπου δραστηριοποιείτε μέχρι και σήμερα έχοντας περάσει στα χέρια της νεότερης γενιάς, τους Κωνσταντίνο και Αθανάσιο Γιαννόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν με αγάπη και μεράκι.

Πλέον το εργαστήριο μας έχει την δυνατότητα κατασκευής και ενοικίασης παραδοσιακών φορεσιών απ’όλα τα μέρη της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου.

Σκοπός μας ήταν και είναι η διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς μέσα από την ποικιλία και πολυμορφία των φορεσιών προβάλλει η ιστορία και η ιδιαιτερότητα κάθε τόπου.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε δείγματα της δουλείας μας αντιπροσωπευτικά κάθε περιοχής της Ελλάδας. Καλή περιήγηση.

Με εκτίμηση
Αιμιλία Γιαννοπούλου

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση Αρμονίας 8, Άγιοι Θεόδωροι, 1 μόλις χιλιόμετρο από τον Πύργο Ηλείας και 20 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Όλες μας οι παραδοσιακές φορεσιές διατίθενται για ενοικίαση ή πώληση.